Det er Tirsdag og dagen rett før påska starter for fullt. Eg ville gjerne ha med både desserter, kaker og anna snacks i tillegg - men eg måtte prioritere litt og da valgte eg å fokusere på påskegodterier
Etter mye prøving og feiling de siste 2-3 årene har jeg nå endelig klart å lage skikkelig smakfulle søte og seige kransekakestenger, takket være det nye produktet til Funksjonell mat
Utrolig god kake som er enkel å lage - og som de fleste liker. De som har smakt den syns den er veldig god, og det er ingen som har merket forskjell på denne og den vanlige med sukker
Det har blitt en ny favoritt, da det smaker herlig og er så lett å lage. Jeg har spist det både varmt med bare smør, som ostesmørbrød og kaldt til frokost med pålegg
Gløgg hører med til julefeiringen, og det går fint an å lage en sukkerfri variant. Jeg har brukt hjemmelaget sukkerfri solbærsaft, men du kan også få kjøpt ferdig sukkerfri saft
Konkurransen går rett og slett ut på å skape julestemning over det norske land, og det einaste man må gjere for å bli med er å ta bilde av det som gir deg julestemning og merk/tag bildet med #juleprix og @coop_norge
I dag kan jeg friste med lavkarbo kanelsnurr-muffins uten sukker, melk, gluten og korn. Muffinsene har en nydelig kanel- og smørsmak, slik som kanelsnurrer skal ha
Så både kokosmelk, kokosmelk og kokosmasse kan fint brukes i en lavkarbo-diett. Visp sammen ingrediensene og stek mini pannekakene på ei takke på middelshøy varme
Det er mange som mener at sukkerfrieog "sunnere" kaker ikkje smaker noe godt. Men det trenger ikkje å være tilfellet, denne eplekaka er saftig og god med god samvittighet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.