Nå er jeg ferdig med alle eksamener og hatt sommeravslutninger, så nå kan jeg ta sommerferie. Det blir litt vanskelig med blogging framover, fordi jeg har brukt skolepc'en, men den leverte jeg på skolen på tirsdag
Dette er en klassiker på hytta og passer pefekt når man er flere rundt middagsbordet i påsken. Om man ikke vil kjøre lavkarbo versjonen koker man også litt ris som tilbehør
I dag kan jeg friste med lavkarbo kanelsnurr-muffins uten sukker, melk, gluten og korn. Muffinsene har en nydelig kanel- og smørsmak, slik som kanelsnurrer skal ha
Det har blitt en ny favoritt, da det smaker herlig og er så lett å lage. Jeg har spist det både varmt med bare smør, som ostesmørbrød og kaldt til frokost med pålegg
Denne godbiten er litt som piroger eller innbakt pizza, bare at dette er innbakt hamburger. Hamburgeren stekes rett inni de gyldne lavkarbo rundstykkene, og fyllet blir en overraskelse på et hvert bord
Etter mye prøving og feiling de siste 2-3 årene har jeg nå endelig klart å lage skikkelig smakfulle søte og seige kransekakestenger, takket være det nye produktet til Funksjonell mat
Det blir ikke så mye blogging for tiden, været er jo så nydelig her på Østlandet denne sommeren at det går med mye tid ute, hagen har fått et løft, huset har blitt beiset, og jeg har begynt på en kjøkkenhage, som foreløpig bare inneholder jordbær og rabarbra, en bra start da i hvert fall
I mellomtiden så har smøret i pannen blitt passe brunt og du kan legge biffene i. Béarnaise er superenkelt å lage selv og smaker så mye bedre en Toro’s posesaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.