- Pisk eggene- Tilsett honning og rør rundt- Bland alt det tørre sammen i en bolle og rør rundt- Tilsett det tørre i eggblandingen- Tilsett litt og litt vann (kokosmelet suger raskt til seg vannet)- Puttes i en brødform (gjerne med bakepapir)- Stekes i ca 40 minutterDeigen skal ikke være tørr, men litt flytende
I dag har eg bakt lavkarbobrød. Brødet skal oppbevares i kjøleskap. Brødet var supert. 7 egg1 boks cottage cheese (kan også bruke creme fraiche eller kesam)6 ss olje3 ts bakepulver6 ss linfrø120 g kruskakli100g sesamfrø90 g solsikkekjernerPisk eggene lett sammen og bland inn cottage cheese (CC) og olje. Ha deigen i en bakepapirkledd brødform og la brødet steke på 180 g i 55 minutter. Eg har bakt et lavkarbobrød til - og har målt og veid, og med denne oppskriften (ikke ulikt den over) er det 34,5 karbohydrater per brød. 1 boks cottage cheese (kan også bruke creme fraiche eller kesam)
Kom tilfeldig over en oppskrift på "keso" brød, eller cottage cheese brød. Jeg har spist det både varmt med bare smør, som ostesmørbrød og kaldt til frokost med pålegg
Men denne uken laget jeg lavkarbobrød, etter en oppskrift jeg har funnet på nettet. Noe av det som jeg synes kan være en utfordring i denne type kosthold er mangelen på brød
Jeg trålte nettet for å finne en oppskrift på lavkarbobrød. For eksempel spise hamburgere uten hamburgerbrød, omelett uten brødskive, curry uten ris osv
Ja, desse bollane som eg laga til sist vekes brødmåltid var knallgode. og rett førden ble putta i muffinsformer, bestemte eg megfor at det skulle bli til ett brød i steden for
Lavkarbo pannekaker. Minstemannen min elsker pannekaker. Første gangen jeg laget disse var jeg litt spent på om han skulle protestere fordi de er litt mer "eggete" en tradisjonelle typer som er laget med mel
Broren min spiste brød til, men ris, pasta eller poteter er sikkert også godt ved siden av. Jeg har mange oppskrifter å dele med dere, så følg med framover
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.