Lavkarbo brownies uten melk og gluten
Mat som medisin
Mat som medisin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1/2 dl rapsolje
  • 5 egg 1 ss vanilje ekstrakt
  • 7 ss sukrin
  • 3 ss kokosmel
  • 100 g kakaopulver
  • 1/2 ts salt
  • 1 1/2 ts natron
  • Visp egg og olje i en bolle.
  • Bland alt det tørre i en skål og visp det inn i røren.
  • Smak eventuelt til med mer søting, kakaoen er bitter og det kreves en del for å få kaken søt.
  • Jeg brukte litt Nu stevia i tillegg.
  • Hell røren i en smurt form i str. 20 x 25 cm Stek ved 175 grader i 15 minutter
  • Arkivert i:Kaker Tagged: glutenfri, Lavkarbo, lavkarbobrownies, melkeri

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.