Vanligvis så synes jeg knekkebrød er kjipt. Men som glutenfri så har jeg gått nye veier for å prøve å lage et knekkebrød jeg synes gir meg nogenlunde samme tilfredstillelse som brød
Egentlig er de slike “Lavkarbo-knekkebrød”, men det gjør jo ikke noe…Jeg syntes de er lettere og sprøere enn de tradisjonelle hjemmebakte knekkebrødene, i tillegg til at de ikke trenger så mye tørketid
Disse knekkebrødene er utrolig god. Skru ned ovnen til 175 grader og stek knekkebrødene i ytterligere 5. Jeg tørket knekkebrødene på 50 grader i 10 min, med døren litt på gløtt
Tidligere har jeg brukt havregryn for å fylle ut massen, men er du på lavkarbo går ikke det. Jeg har laget knekkebrød i flere år, men begynner å gå lei av at alt bare skal være frø og uten den crispy konsistensen knekkebrød skal ha
Det er en stund siden vi har laget knekkebrød, så nå var det på tide. Vi har blogget om knekkebrød før, men denne gangen ønsket vi å prøve en variant med ost i deigen
Har du skikkelig dårlig tid eller oppdager at du plutselig er tom så finnes det håp allikevel, her er oppskrift på knekkebrød som er ferdig på få minutter ved bruk av micro
Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Lavkarbo pannekaker. Minstemannen min elsker pannekaker. Første gangen jeg laget disse var jeg litt spent på om han skulle protestere fordi de er litt mer "eggete" en tradisjonelle typer som er laget med mel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.