Valget er tatt og dama har bestemt seg, her må det endringer til. Jeg har derfor oppsøkt eksperthjelp hos noen som har holdt på en stund og fikk denne flotte oppskriften på knekkebrød av en tålmodig søster
Etter at jeg tok matintoleransetesten hos eksaktmat har jeg stort sett spist knekkebrød, for de oppskriftene jeg hadde på brød og rundstykker inneholdt jo egg alle sammen, men nå har jeg endelig funnet en oppskrift på rundstykker uten egg som er gode og mettende
Jeg veksler mellom disse oppskriftene. Her er tre gode oppskrifter på lavkarbobrød. Dette brødet spiste vi hver morgen da vi var på kurs med VOF på Akinon
Egentlig er de slike “Lavkarbo-knekkebrød”, men det gjør jo ikke noe…Jeg syntes de er lettere og sprøere enn de tradisjonelle hjemmebakte knekkebrødene, i tillegg til at de ikke trenger så mye tørketid
Desse rundstykkene er nydelege - smakar nesten som vanlige rundstykker. 2 dl Sesamfrø1 dl Linfrø4 ss Mandelmel4 ss Pofiber/Glutenmjøl6 ss Fiberhusk2 ts Bakepulver2 ts Salt2 ts Sukrin6 ss Kokosolje12 ss Kremfløyte 8 store Egg8 dl raspa Kvitost ♥ Bland alt det tørre godt saman♥ Ha i olje, kremfløyte, egg og kvitost, og bland godt♥ La stå 10 minutt og svelle ♥ Lag 16 rundstykker og legg på bakepapirkledd steikebrett♥ Steikast på 200 grader i 20-25 minuttHa ein fin torsdag
Ja her går det i lavkarbo om dagen. Men dere får holde ut. LCHF Lavkarbomat. Når det er sagt så vil jeg absolutt anbefale disse knekkebrødene til andre som ikke lever på lavkarbo
Disse knekkebrødene ble utrolig gode og så gjør det jo ingenting at de i tillegg er lavkarbo. -) Når du først har fått fordelt røra utover stekebrettene er det ikke mye jobb å lage disse knasende, gode herlighetene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.