Oppbrinnelig blir disse brødene nemlig laget med kremost og egg, men jeg har brukt yoghurt - slik at de blir litt sunnere for oss som ikke trenger ekstra fett og kalorier i hverdagen vår
Rull marsipan brød, inn i fryseren i ca en times tid. 30g smør. 3-4ss sukrinmelis. 3-4 dråper stevia. 3ss cognac. Smelt 86% sjokolade og dypp brødene i sjokoladen. 30g smør. 3-4ss sukrinmelis. 3-4 dråper stevia. 3ss cognac
Hjemme hos oss er dette brødet en favoritt. Til et brød trenger du. 4 egg1 dl olje eller smeltet smør3 dl mandler3 dl blanede frø. Kle en brødform med bakepapir og stekes på over og undervarme 180 grader 60 minutter. Jeg synes 3 tynne skiver med pålegg er passe porsjon til frokost eller lunsj
)Til hverdags fungerer lchf mat supert. Ha deigen i en brødform. Til hverdags fungerer lchf mat supert. (logo er lånt fra ukjent sted i cybern)et lite lavkarbobrød 4 egg1/2 boks kesam1,5 ts bakepulver45 g sesamfrø60g kruskakli50g solsikkefrø4 ss linfrø3 ss oljeEggene vispes lett Ha i resten av ingrediensene. (logo er lånt fra ukjent sted i cybern)et lite lavkarbobrød 4 egg
Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
Jeg vet at dere liker å lage ting uten spesialprodukter, så i dag skal jeg gi dere 1-2-3 oppskrifter på disse kulene. 150 gram dadler uten sten 100 gram salte peanøtter 3 ss peanøttsmør 50 gram 70% sjokolade Slik gjør du. Ta stenen ut av dadlene og la den bløte 10 minutter i 2-3 ss varmt vann
Enkelt eltefritt brød med bygg. Ikke fullt så godt som grovbrødet, men grovere enn mange basisbrød. I henhold til Brødskala-kalkulatoren til Opplysningskontoret for brød og korn ender du opp med et halvgrovt brød med denne melblandingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.