I will pick a winner in my next blog post. Hi everyone. We are getting closer to spring, and maybe you are already thinking about traveling somewhere this spring / summer
Strø over ristede pinjekjerner og sultanas, og rigle over en liten stripe akasiehonning. Crostinis. 1. Pensle tynne skiver av grov pariserloff med olivenolje
Jeg har nok aldri fått riktigere og mer spennende drikkepakke til noen som helst mat. Her var det alt fra cider (fra Normandie) til viner fra spanskegrensen, Korsika og Italia
Jeg tror ikke jeg har ledd så mye på lenge, å gu det gjorde godt. SÅ for andre som trenger en liten latter, eller en virkelig hysterisk latterkule så gå inn å les på Damn you auto correct
Själv har jag inga storslagna planer men ett besök på kyrkogården ska det iaf bli på lördag för att tända ljus för de som inte längre finns här hos oss
Jeg er hva som får meg til å le, hva som gjør meg spent, jeg er hva som gjør meg lykkelig, hva som fyller meg med glede, jeg er til og med hva som gjør meg trist, hva som får meg til å gråte, hva som gir meg frykt
Fantastisk blogg, Linda - jeg elsker oppskriftene dine. Oppskrifter/tips - lunsj og middag. ) Jeg er også veldig gla i sashimi, ogelsker å dyppe den i mye soyasaus
Den er fantastisk enkel å lage, og super å fryse. Tilsett sukker og salt, og begynn å spe med melet. Avkjøl på rist under klede, og gled deg til neste måltid
Da Fyres det i peisen, og gjøres klart for gourmet. Kryp så opp i sofaen og nyt kvelden. Her kan man eksperimentere med spendstige smaker, krydder og tilbehør
Syltet og saftet. Mos og tilsett sukkeret. Avkjøl og frys ned. oppskriften finner du HERDen fantastiske grønnsakskniven (Victorinox), syltetøyglass, sinkfat og tekstil er fra Hansen&co
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.