wpa iframe"). And what better to start with than lefse which you can both see made and taste at the Folkemuseum in Oslo where the picture above was taken
Myke lefser, veldig enkle å lage. Jeg skulle lage lefser til tapas. Lefser som skulle fylles med laks og kremost,men hva om halvparten kunne fylles med søtt fyll
Smør en lefse med creme fraiche. Pisk creme fraiche til tykk krem. Legg en fiskebit langs den ene bredsiden og rull sammen lefsen slik at fisken ender i midten
Nå kan du enten bruke dem slik de er varme direkte fra ovnen og fylle dem med det du måtte ønske eller du kan fylle dem med ønsket fyll, drysse litt ost på toppen og sette dem inn i ovnen igjen noen minutter til gratinering
Det er gøy å bake lefser. Disse lefsene som skal bløtes og smøres er også kjempegode. Varmen må reguleres etter hvert som man ser hvordan lefsene stekes
Det er kjekt å ha et par bakstepinner til å flytte lefsenefra benken og over på takka. I hele mitt liv har jeg fått servert farmors, mormors og mammas lefser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.