Lekkerbisken
Cloudberry Cooking
Cloudberry Cooking
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til rekekraften
  • Rekeskall og hoder av ca 1 kg reker (bruk alt)
  • 1-2 dl nøytral matolje
  • 1/2 liten fenikkel (rester fra blåskjellsuppen)
  • 2 små tomater
  • 3 fedd hvitløk
  • 3 romslige ts med tomatpuré
  • 1/2 l fiskekraft
  • 1 1/2 l vann
  • sherryrester hvis du har (jeg hadde omtrent en dl tørr sherry)
  • litt hvitvinsrester (1-2 dl)
  • 1 løk 1 krydderbukett (purre, timian, laubærblad bundet sammen med litt hyssing)
  •  
  • Til suppen
  • 5 dl rekekraft
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 0.5 dl kremfløte
  • 2-3 ss creme fraiche
  • Reker
  • Ta av litt av rekeoljen (som ligger på toppen av kraften) og bruk til pynt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.