Lemon raspberry macaron cake
Heartshaped.org
Heartshaped.org
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 ml siktet hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • ½ ts salt
  • 350 ml friske bringebær (eller frosne, men da må de være fullstendig tint og romtemp.)
  • 50 ml rømme
  • 50 ml helmelk
  • ¼ ts konsentrert sitronsaft
  • ½ ts revet sitronskall
  • 110 gram usaltet smør, romtemperert og mykt
  • 200 ml sukker
  • 2 store egg, romtempererte
  • 1 eggeplomme
  • 50 ml sukker
  • 25 ml hvetemel
  • 100 ml melk
  • 225 gram meierismør, romtemperert
  • 600 ml melis
  • 2 ss kremfløte
  • 2 ts vaniljesukker
  • 300 gram bringebær, romtempererte
  • ½ porsjon makroner, med rosa pulverfarge, fylt med smørkrem tilsatt ½ porsjon bringebærsmørkrem (oppskrift over, ikke inkludert i målene oppgitt)
  • 1-2 minutter Ha i vaniljesukker og fløte, og visp på full styrke i
  • 4-5 minutter Skrap ned langs sidene i bollen underveis

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.