Les mer om vinen lenger ned i innlegget. SKREI - er en av de beste fisketypene vi har i Norge. Kjøttet er hvitt og delikat, har en fin fasthet, og ikke minst – en fantastisk smak
Dette trenger du. Les mer 500 g blåbær. - 500 g blåbær- 1/2 dl sukker- 1 ss potetmelSmuldrelokk- 2 dl hvetemel- 3 ss sukker- 75 g margarin eller smørBle du fristet
Kaka kan fint stå nokre dager i kjøleskap, så den kan lages dagen i forveien. Kokoskrem får du når kokosmelk (ikkje light) står kaldt i kjøleskap, helst over natta
Oppskriften kan varieres på mange måter, så den kan tilpasses defleste. Oppbevar i kjøleskap. Mange, særlig voksne, er skeptisk til proteinbarer og forbinderdet med svære muskelmenn på gymmet
Les mer om Excellars AS HER. Lammeskank er noe av det beste jeg vet. Og selv om lam blir mest brukt i høst og vintersesongen, blir det brukt året igjennom hos oss
Når November er omme skal butikkhyllene vere fylt opp med ulike kjøttdeigtyper uten salt og vatn, og dette synes eg er eit fantastisk tiltak da kjøttdeig er en matvare som går igjen hos deifleste norske heimane
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.