stat_gif += "&x_ads_imp_theme=" + wpcom_adclk_theme. And what better to start with than lefse which you can both see made and taste at the Folkemuseum in Oslo where the picture above was taken
Myke lefser, veldig enkle å lage. Jeg skulle lage lefser til tapas. Lefser som skulle fylles med laks og kremost,men hva om halvparten kunne fylles med søtt fyll
Dette er de mest fantastiske, luftige og møre lefser jeg noen gang har vært borti. Legg ferdig stekte lefser i et klede oppå hverandre så holder de seg myke
Tidligere lefseinnlegg var med foreningen jeg er med i, denne gangen var det til meg selv. Lefser er godt, og noe alle liker, iallfall i vår familie, det er somregel det første som forsvinner fra kakefatet i selskap
Det er gøy å bake lefser. Disse lefsene som skal bløtes og smøres er også kjempegode. Varmen må reguleres etter hvert som man ser hvordan lefsene stekes
I hele mitt liv har jeg fått servert farmors, mormors og mammas lefser. Men, det fulgte selvsagt med oppskrifter til denne takka, både lefser og flatbrød i flere varianter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.