Ha aspargesbønnene og ertene i bollen med resten og strø litt parmeesan over før du blander lett. Oppskriften er enkel å lage og smaker lett og godt – en perfekt sommerlunsj
Surr finhakket løk og hvitløk i en god olivenolje til den blir blank og myk, og ha også den over i gryten sammen med en gulrot oppskåret i små terninger og oppskåret spekeskinke
Sammenlignet med rosabloggerne og de store matbloggene er det selvsagt ikke så mye, men ut fra at vi lager mat som har sine begrensninger i forhold til ingredienser, er vi veldig fornøyd
Kok imens opp lettsaltet vann i en stor kjele. Rør inn vin, tomatene fra boksen sammen med salvie. Krydre etter smak med salt og pepper, og kok opp retten
Strimlet svinekjøtt tas i og freses lett. Smak til med salt, pepper, karri, soyasaus og ev. Som mange skjønner er wok favoritten her hjemme, i alle varianter
Denne oppskriften er superenkel, og smaken blir helt annerledes enn med posebearnaise. Hell eggeplommen i kjelen med den litt avkjølte eddik/løk blandingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.