Sett ovnen på 180 grader. Start med å lage bunnen. Visp eggehvitene til de begynner å skumme. Tilsett sukkeret litt etter litt og pisk til tykk og blank marengs
Iskaken på bildet er nettopp satt i fryseren. Flere bilder senere. Jeg foretrekker å tilsette gelatin i isen for da smelter den ikke så lett når den skal serveres
Når solen skinte i formiddag var det herlig å sette seg ut i solen med en utrolig god daimiskake. Da jeg laget daim forrige uke, viste jeg med en gang at jeg ville lage daimiskake
Nydelig iskake. Perfekt som dessert etter grillmåltidet. 3 eggehviter2 dl sukker100 g hakkede mandler 3 eggeplommer100 g sukker3 dl kremfløte2 store Daim, hakkede Stivpisk eggehvitene
La meg først starte med å gi dere en stor takk. Det er fint å lese at mange kjenner seg igjen i det forrige innlegget og føler det er viktige tanker å sette ord på
Det meste jeg baker tar jeg bare en liten testsmak av, men denne daimiskaken (daimglasstårtan) er bare altfor god så jeg klarte ikke å holde meg unna den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.