Lettvinte hamburgere med løk chutney fra Gourmeten.no
Anne Karins Mat og Vin
Anne Karins Mat og Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 små eller 4 store burgere behøver du:
  • 500 g karbonadedeig
  • 1/2 rød løk, finhakket
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1/2 ts paprika
  • 1/2 ts finhakket oregano
  • 4 dråper tabasco
  • 4 dråper worchestershiresaus
  • 10 dl fullkorns hvetemel/- eller vanlig hvetemel om ønskelig
  • 0,5 ts sukker
  • 2 dl vann
  • 1,5 dl melk
  • 25 g gjær
  • 2 ss olje
  • 2,5 cm tykk leiv og skjær ut runde brød, ca
  • 10-12 cm i diamater
  • 15 min Pensle med egg eller melk før de stekes på
  • 225 grader på nederste rille i
  • 12-15 min Om ønskelig kan du drysse på litt sesamfrø på toppen før steking

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.