Skrell potetene og skjære opp i terninger, og legg de i en kasserolle med kaldt vann. Ja, nå har jeg blogget om denne potetmosen min to ganger tidligere, men finner man på nye ting så må det jo komme frem i lyset
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Frisk timian. Med godt tilbehør, salt baconog søte epler, ovnsbakte. Fylt med jordbærsyltetøy og krem, drysset med melis ogservertmed sjokoladehjerte ♥
Potetmosmed erter og chili. Grisene fores med korn (mais) og urter. Smak til med salt rett før servering, hvis du tilsetter saltet før kan potetmosen fort bli litt seig
Servertmed enkel tomatsalat og hjemmebakt brød med hvitløkssmør. Kylling medbaconogtimian. Det ble så klart en del mat med hjem fra økofestivalen i går, blant annet disse nydelige villtomatene
Servertmed fløtegratinerte poteter, rosenkål medbaconog rosepeppersaus. ✿ Rosenkål medbacon. Passer perfekt på koldtbordet, men er også god til middag med godt tilbehør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.