Jeg fikk en blog award av Katarina tidligere i uka og det synes jeg var veldig hyggelig, jeg tok den derfor imot med et stort smil og valgte å svare på noen av spørsmålene
Jeg er nominert til en food blogger awards. Konkurransen varer til 25 februar kl. 12. 2. 2 pakker daim/ daim strøssel (ca. 200-300 g). 2. februar 16, 2016 • 0. Ukemeny 7/2016. februar 14, 2016 • 0. februar 12, 2016 • 0. februar 9, 2016 • 0. Ukemeny 6/2016. februar 7, 2016 • 0. februar 4, 2016 • 0. Ukemeny 5/2016. januar 31, 2016 • 0. januar 29, 2016 • 0. januar 26, 2016 • 3. Ukemeny 4/2016. januar 24, 2016 • 0 10 sek og stem på meg på denne siden. 2. 2 pakker daim. 200-300 g
Synes du jeg fortjener å vinne Food blogger Awards. Minimum 2 timer helst 3-4 timer bør den få kose seg. 2 ss tomatpure. *Dette er til sausbasen, her beregner jeg 1 ss smør,1 ss mel og 1/2 ss tomatpure pr person. 1,2-1,5 liter kraft av mørk buljong (2-3 terninger). Gi meg gjerne en stemme HER ( til 25 feb kl 12. Relatert 2 timer helst. 2 ss tomatpure. 1,2-1,5 liter kraft av mørk buljong (2-3 terninger)
Først og fremst må eg sei tusen hjertelig takk til alle som har stemt på meg i VIXEN Blog Awards. 2015 kl. 27Kategori. 4 personer) 8 laksefilêter1-2 bokser kremost urter Krydder2 mellomstore søtpoteter Diverse grønnsaker etter ønske, eg hadde gulerøtter, kålrabi, gul og rød paprika, squash, sopp, løk og reddiker♦ Sett ovnen på 175 grader varmluft. 2015 kl. 27Kategori. 2015 kl. 2015 kl. 12. 2015 kl. 12. 2015 kl. 2015 kl. 1-2 bokser kremost. 2 mellomstore søtpoteter Diverse grønnsaker etter ønske, eg hadde gulerøtter, kålrabi, gul og rød paprika, squash, sopp, løk og reddiker♦ Sett ovnen på 175 grader varmluft
Jeg er nominert til en food blogger awards. Konkurransen varer til 25 februar kl. 12. 1 boks picnic skinke (325 g). 2 never timian (uten stilk). 250 g ricottaost (dette kan erstattes med vanlig gulost om du ikke får tak i ricotta). 25 g slotts original sennep. 2. Smuldre i 250 g ricottaost, skinkeblandingen og frisk timian (uten stilk). Ukemeny 6/2016. februar 7, 2016 • 0. februar 4, 2016 • 0. Ukemeny 5/2016. januar 31, 2016 • 0. januar 29, 2016 • 0. januar 26, 2016 • 3. Ukemeny 4/2016. januar 24, 2016 • 0. Saleduck Food Blogger Awards2016 – Stem på meg. januar 22, 2016 • 0. januar 20, 2016 • 0. Ukemeny 3/2016. januar 17, 2016 • 0. januar 15, 2016 • 1 10 sek og stem på meg på denne siden. 325 g. 2 never timian. 250 g ricottaost. 25 g
Jeg er nominert til en food blogger awards. 1,2 kg kassler-skinke (røkt svinekam). 2 hermetiske bokser med ananasringer i skiver (ca. 280 g). 2. Forvarm ovnen til 250 grader celsius, varmluft og stek kasslerene i ca. 10-12 min. Bytt så om til varmluft- og grillfunksjon de siste 2-4 min. januar 26, 2016 • 2. Ukemeny 4/2016. januar 24, 2016 • 0. Saleduck Food Blogger Awards2016 – Stem på meg. januar 22, 2016 • 0. januar 20, 2016 • 0. Ukemeny 3/2016. januar 17, 2016 • 0. januar 15, 2016 • 1. Ukemeny 2/2016. januar 12, 2016 • 0. januar 6, 2016 • 0. Ukemeny 1/2016. januar 3, 2016 • 2. desember 28, 2015 • 0 10 sek og stem på meg på denne siden. 1,2 kg. 2 hermetiske bokser. 280 g
125 g smør, romtemperert. 1/2 ts malt kardemomme. Sett ovnen på 200 grader. Stek ved 200 grader i 15 minutter til de er brune og tørre. My Little Kitchen er en av semifinalistene i kategorien "Årets matblogg" i VIXEN Blog Awards2014. 125 g smør, romtemperert. 1/2 ts malt kardemomme
Jeg er nominert til en food blogger awards. 200 g frossen kiwi (ca. 2. Ukemeny 4/2016. januar 24, 2016 • 0. Saleduck Food Blogger Awards2016 – Stem på meg. januar 22, 2016 • 0. januar 20, 2016 • 0. Ukemeny 3/2016. januar 17, 2016 • 0. januar 15, 2016 • 1. Ukemeny 2/2016. januar 12, 2016 • 0. januar 6, 2016 • 0. Ukemeny 1/2016. januar 3, 2016 • 2. desember 28, 2015 • 0. desember 27, 2015 • 0 10 sek og stem på meg på denne siden. 200 g
15-20 stk. saften av 1/2 sitron. 425 g melis. Trill til en pølse og del den i 15-20 like store biter. Sett dem i kjøleskapet i 1-2 timer til de har stivnet. My Little Kitchen er en av semifinalistene i kategorien "Årets matblogg" i VIXEN Blog Awards2014. 15-20 stk. saften av 1/2 sitron. 425 g melis
Til slutt vil eg minne dere om VIXEN Blogg Awards der eg er semifinalist som årets matblogger. Publisert 28. 12. 2014 kl. 26Kategori. Reduser gjerne kakomengden med 1-2 ss og få en lysere variant, du kan smake til underveis så du får den slik du ønsker. Man kan stemme en gang kvar 12. Publisert 28. 12. 2014 kl. 26Kategori. 28. 12. 2014 kl. 42. 28. 12. 2014 kl. 28. 12. 2014 kl
1/2 ts. Jeg bruker 2 x 20 cm store former, men man kan også bruke en på 28 cm om man ikke har 2 x 20 cm. 2 bananer i skiver. 200 g hvit sjokolade. Varm kremfløte og hell det over sjokoladen – rør godt sammen og sett det kaldt i 2 timer. Etter 2 timer mikses det i 20-30 sekunder ( ikke mer) og den er nå klar til å smøres rundt på kaken. Neste uke er det blog awards, og da får jeg vite om passion4baking blir kåret til Sveriges inspirasjons blogg eller ikke…. 1/2 ts salt. 200 g hvit sjokolade
Jeg er nominert til en food blogger awards. Konkurransen varer til 25 februar kl. 12. 2 store rødløk. 2 chili. 2 bokser hermetiske tomater (ca. 2 ss brunt sukker (60 g). 2 ss extra virgin olivenolje. 2. Del rødløken i 2 og så i strimler. Finhakk hvitløksfeddene og 2 chili og fres i en gryte med 2 ss extra virgin olivenolje til blankt. Ha over 2 bokser hermetiske tomater, 80 g tomatpuré, 60 g brunt sukker, 30 g balsamicoeddik, 3 laubærblad, salt og pepper. 20 min. Skyll av saltet i kalt vann etter 20 min. 20 min. Ukemeny 7/2016. februar 14, 2016 • 0. februar 12, 2016 • 0. februar 9, 2016 • 0. Ukemeny 6/2016. februar 7, 2016 • 0. februar 4, 2016 • 0. Ukemeny 5/2016. januar 31, 2016 • 0. januar 29, 2016 • 0. januar 26, 2016 • 3. Ukemeny 4/2016. januar 24, 2016 • 0. Saleduck Food Blogger Awards2016 – Stem på meg. januar 22, 2016 • 0 10 sek og stem på meg på denne siden. 2 chili
Jeg er nominert til en food blogger awards. Konkurransen varer til nå på torsdag 25 februar kl. 12. februar 19, 2016 • 0. februar 16, 2016 • 0. Ukemeny 7/2016. februar 14, 2016 • 0. februar 12, 2016 • 0. februar 9, 2016 • 0. Ukemeny 6/2016. februar 7, 2016 • 0. februar 4, 2016 • 0. Ukemeny 5/2016. januar 31, 2016 • 0. januar 29, 2016 • 0. januar 26, 2016 • 3 10 sek og stem på meg på denne siden
12. 12. 12. 12. 12. 12. Søndag 16-12 Cacas konseptbutik kl. Kåringen gjennomført av Gourmand wine books awards2012. Hell det i en rundt form (jeg bruker en som er 28 cm), den jeg har kan justeres og finnes å kjøpe hos cacas. Stek det på 180 grader i 15-20 minutter, avkjøl kakebunnen helt. Jeg blander kremen i 2 omganger
2. Publisert 26. 2016 klokken 08. 2 hvitløksfedd, presset. 2 ss tørket oregano. Stek/grill i cirka 15 -20 minutter på 200-210 grader, eller til kyllingen er gjennomstekt. Visste du forresten at jeg er nominert til "Saleduck Food Blogger Awards2016". 2 hvitløksfedd. 2 ss tørket oregano. 20 minutter på. 200-210 g
Så glad for å vere med som en av semifinalistane i VIXEN Blog Awards som årets matblogger. ♦ 2 eggekvitter. ♦ 20 g sukrin gold. ♦ 1/2 ts ekte vaniljepulver, evt. ♦ 120 g kokosmasse. Steik midt i ovnen, 175 grader i 8-12 minutter. Avkjøl og oppbevar i tett boks i romtemperatur, dei holder seg 1-2 veker. Ønsker du å stemme kan du gjere det HER - man kan stemme en gang kvar 12. 2 eggekvitter. 20 g sukrin gold. 1/2 ts ekte vaniljepulver, evt. 120 g kokosmasse. 8-12 minutter Kokos
Har blitt plukket ut til å bidra med oppskrifter i en kokebok-konkurranse, blitt nominert som "Årets Nykommer" i Vixen Blog Awards, og fått forespørsel om å skrive bok om mine opplevelser i psykopatland
Nå er food blogger awards konkurransen over, og jeg vant ikke denne gangen, men det var gøy å være nominert og jeg er veldig glad og takknemlig for all støtte jeg fikk og alle som stemte på meg
1/2-1 eggehvite. 200 g dronningsjokolade. Tilsett først 1/2 eggehvite og melis. My Little Kitchen er en av semifinalistene i kategorien "Årets matblogg" i VIXEN Blog Awards2014. 1/2-1 eggehvite. 200 g dronningsjokolade
2015 kl. Blomkålsuppe med bacon, 2 porsjoner1 stor blomkål1 potet5-6 dl vatn2buljongterninger1/2 løk1 fedd kvitløk, finhakka1 ts chilli, finhakka2 dl kokosmelk eller matfløteolje/smørFres løk, kvitløk og chilli i litt olje eller smør. Om du ønsker en fyldigere suppe kan du røre ut 2 ss maisenna i 1 dl vatn og tilsette i en tynn stråle når suppa koker, stopp ved riktig konsistens. Nomineringa til VIXEN Blog Awards har pågått ganske lenge no, og siste frist for å sende inn nominasjon er 20. 2015 kl. 2015 kl. 12. 2015 kl. 28. 2015 kl. 23. 27. 2015 kl. 23. 28. 2015 kl. 23. 28. 2015 kl. 2015 kl. 2 buljongterninger. 1/2 løk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.