Heisann, dette er dagbok for i går. Gikk en lang tur i sammen med ei venninne I Botanisk ned til Operaen og hjem via Grünerløkka, var ganske kjølig siden det blåste en del men det var deilig å komme seg ut
Det er et hav av giftige kjemikalier i dagligdagse hudpleieprodukter. Nei, ikke noe klumpete avokado-leire-spirulina-wirdshit som du ikke vil bli sett i live i, men en kroppskrubb, badeolje, dagkrem og bodybutter som faktisk ser ut som det du får kjøpt i butikken
Da er vi på en mini-høstferie, men jeg gjorde klart denne deilige middagen til dere før vi dro. Jeg kan fortsatt huske at dette var hot shit på 90-tallet, da var det smuldret opp i en pose som het Amerikansk gryte. Høstlig gryterett 2016-10-05 14. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 600 g karbonadedeig 1 boks hakkede tomater 2 ss ketchup u/sukker 0,5-1 dl vann Krydder. Så lenge han spiser så er jeg fornøyd 600 g karbonadedeig 1 boks hakkede tomater 2 ss ketchup u/sukker 0,5-1 dl vann Krydder
E-postSkriv utMerTweetLik dette. For å forberede kokos blandingen hel kokosmelk, sukker og kokosmasse i en gryte og varm alt sammen på svak varme i ca 30-40 minutter under omrøring en gang i tiden. Stek i ca 12-14minute i en ovn forvarmet til 180 grader C
I dag ble det grove, hjemmelagde pannekaker til middag og SHIT de var så gode, og mettende. 2015 - 20. Ca 4,5 - 5 dl melk4 store egg1 dl havregrynCa 4 dl grovt mel (jeg brukte Fibra - man kan også bruke sammalt hvete grovt eller lignende)1 klype salt Rør sammen alt i en bolle og la det svelle 20-30 minutter. - SIlje Bjørnstad - 3 porsjoner. Ca 4,5 - 5 dl melk. 20-30 minutter Stek på middels sterk varme med litt smør
Pappa's Pasta Penne 2017-10-15 20. Save Recipe Print Du trenger 4 svinekoteletter kuttet i biter ( svin kan erstattes med kylling eller pølse biter ) 1/2 rød paprika 1/2 løk 300-350 gram pasta penne 5 dl kraft av mørk Kjøttbuljong 3 dl kremfløte 50 gram revet eller hakket cheddar ost 50 gram revet gulost 1 ts paprika pulver 1/2 ts Cumin (malt spisscumun) salt og pepper ( ca 1/2 ts av hver, men her er det bare å ta mer eller mindre slik du foretrekker smaken)
mai-brunch . Pulled pork er en av mine favoritter for tida. Det heter pulled pork fordi kjøttet er revet fra hverandre med to gafler når det er ferdig stekt, så revet svin egentlig da
Milky way-barer. Same shit. ) Det er ikke Milky way som vi er kjent med det her i Norge, men heller den amerikanske typen, som ligner mer på Mars-barene her
Dal og vidde, tinde og lier,. Heggsetra i oktober-sol ♥. La kjøttet hvile 5-10 minutter før du skjærer svinefileten i skiver. Fredag ettermiddag, Peer Gynt vegen -på vei til hytta ❤ 700 g indrefilet av svin
Shit just got real man…. Hell juicen i en smoothie maskin og tilsett mellom 100-200 g frosne jordbær. Jeg hadde tenkt til å legge ut den mest fantastiske jucien i går, men jeg bestemmer ikke over kroppen min lengre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.