Et lite tips når du kutter den opp er å unngå å få fingrene på toppen av sjokoladen, så slipper du slike fine fingeravtrykk som jeg fikk på noen av mine
Eg liker det litt crispy, og stekte med varmluft dei siste minuttane. Det begynner å komme en del forskjellige typer på markedet, men ønsker du å lage dine egne lomper har jo eg posta to forskjellige oppskrifter på det
Jobb brakte meg ofte til India for noen år siden og de smakte like himmelsk hver gang. Aldri mulig totalt å gjenskape vil jeg hevde, fordi smaken av naan-brød i India er en blanding av opplevelser, kontraster, smaker og stemninger som kun er mulig i India
Snart er det påske og i den forbindelse har jeg laget et lite 10x10 kortfor og med Kort & Godt som kan sendes med en liten hilsen ved siden av påskeegget. Moodboard Krativ scrapping - Gul farge 10 kortfor og med Kort
Har brukt litt forskjellige dies (revolution, sizzix, ), ark fra maya design, perler fra Nille. Ble veldig fornøyd med resultatet og kortet ble godt mottatt også, så det gjør med veldig glad
GRACIELASLIFE - Litt om livet mitt, kortlaging, scrapping og litt mer
Klar for trening. Det er godt blitzen dekker til trynet mitt litt og at de ikke er noe gode på å vaske speil på SATS, for dette var rett og slett tidenes minst attraktive dag
Navnet ” Sushi” betyr rett og slett marinert ris, og derfor starter vi med den ( oppskriftene er fra Pdf-en om Sushi fra Godfisk, men med enkelte egne modifiseringer)
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Jeg synes det er en egen sjarm med disse begrepene fra en forgangen tid hvor det virker som om tempoet var roligere og menneskene tok seg tid til slikt
Det meste jeg baker tar jeg bare en liten testsmak av, men denne daimiskaken (daimglasstårtan) er bare altfor god så jeg klarte ikke å holde meg unna den
Vi har veldig lyst på en Sous Vide vannbad-sak, men vi syns den er for dyr. For å få til dette trenger du en litt stor kjele, vann og termometer (vi brukte et sukkertermometer som vi kjøpte en gang på Panduro)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.