Lillers rubinbrød – glutenfritt og vegansk
Lovely Liller
Lovely Liller
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 300 g brunt ris mel
  • 200 g bokhvetemel
  • 5 dl soyamelk, rismelk eller mandelmelk
  • 2 ts agar-agar
  • 2 ss tørrgjær
  • 2 ss olivenolje, salt
  • tørkede tranebær
  • bær
  • valmuefrø til pynt
  • 200 grader ig steker i
  • 30 minutter Konsistensen blir kjempegod,men brødet ble ikke så veldig høyt
  •  
  • Ingredienser
  • 250 g bokhvetemel
  • 200 g brunris mel
  • 50 g oppmalte maiskorn
  • 2 ts agar-agar
  • 2 ss guar gum
  • 2 ts olivenolje
  • 5 dl vann
  • 1 pakke tørrgjær
  • salt
  • tranebær
  • gogi bær
  • linfrø

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.