Lime-muffinsmed valmuefrø. Vend mandelmassen inn med det andre. Smør litt smør nederst langs kanten på en springform og dekk bunn av en springform med massen
Lime-muffinsmed valmuefrø. (steketid kan variere litt fra ovn til ovn, så følg med. med aluminiumsfolie mot slutten av steketiden om du synes den får for mye farge)
Lime-muffinsmed valmuefrø. Server med et godt brød på siden. Har noe festet/»brent» seg i bånn av gryten, skraper du dette forsiktig av nå så det blander seg med sausen
Lime-muffinsmed valmuefrø. Her er en ny og variert ukemeny med gode mattips for uka som kommer. Fylt lunsjbrød med ricottaost, skinke, soltørkede tomater og timian
Lime-muffinsmed valmuefrø. Sunn og god hverdagssuppe med tomat, kalkun og kikerter. Kalkun kan erstattes med kyllingkjøtt eller droppes om du vil ha kjøttfri mandag
Lime-muffinsmed valmuefrø. Waleskringle er vannbakkels fylt med deilig vaniljekrem og eplesyltetøy. Ovnsbakt mascarponelaks med sitron og friske grønnsaker i folie
Etter en liten research på jobben, der jeg spurte hver enkelt om hvilket kjøtt de forbandt med ordet høytid, var svarene ribbe, pinnekjøtt og kalkun det første som falt dem inn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.