Nå har mange tatt Påskeferie og forhåpentligvis har dere tidtil frokost og tid med familie/venner. Noen må jo jobbe også når andre tar ferie, men det er viktig å kose seg med maten allikevel
Jeg kan spise meg stappmett på nystekt gjærbakst. Som med annen gjærbakst er det best å fryse disse straks de er avkjølte og så heller ta opp og tine det som trengs, da smaker de ferske hver gang
Fine rundstykker til jul. farris uten smak eller lignende). Fine rundstykker til jul. Former hver del tillitt avlange rundstykker og lar dem heve på platene
FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketGoogleRedditLinkedInSkrivutLik dette. Dampende ferske fine runstykker med deilig stekeskorpe og solsikkekjerner på toppen
Scones er perfekt på en søndag, de er raskt å lage og lang steketid trenger de heller ikke. Vil du ha noe skikkelig godt så anbefaler jeg å prøve scones med pisket myk krem og Oliviers & Co sinsitonkrem, den er syrlig, søt og har en deilig kremet konsistens
På toppen har jeg lagt et par laurbærblader fradrivhuset. Krondillhvis du har ihagen. Bringebærenetil høyre har fått nettet over seg, aspargesene imidten er høstet for iår, bare bregnene får blomstre seg ferdige (bak de tre buskene)
Disse rundstykkene blirluftige og gode om du tar deg god tid med elting og heving. Jeg lager som regel en stor deig sånn at jeg får en del rundstykker jeg kan fryse ned
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.