Rør vann, helkorn og byggmel godt sammen. Dryss gresskarkjerner over og la brødene heve i ca. La deigen stå lunt og tildekket i 45 minutter. Arbeid deigen sammen og del den i 3 like store emner
Her kommer en oppskrift på et ganske grovt brød med havre, solsikke- oglinfrø. De aller fleste glutenfrie brødene i butikken har et høyt karbohydratinnhold, og det er jo ikke til å stikke under en stol at mange glutenfrie fabrikatbrød ikke akkurat smaker
Setter deigen dagen før, lar den heve ferdig over natta, og så steker jeg på morran. med linfrø. Så lenge melmengden og mengden vann er nokså lik, så kan man ha i det meste
Pensle dem med litt lettvispet egg eller vann og strø resten av linfrøene på toppen. Spelt inneholder lite fruktaner, kjeder av fruktose som vi finner mye av i vanlig hvete og rug
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.