Linsesuppe
humlehagemat
humlehagemat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 middels gul løk (hakket)
  • 2 krm spisskummenfrø
  • 2 krm koreanderfrø
  • 2 fedd hvitløk (hakket)
  • 2-3 gulrøtter (hakket i små biter)
  • 100 gram sellerirot hakket i små biter – mengde er en smaksak
  • 14 dl vann
  • 2,5 dl røde linser – gjerne økologiske
  • 1 krm chilipulver
  • 1 krm malt spisskummen
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 laurbærblad
  • 3 ss buljongpulver ( obs mengde – det kommer an på hvilken type buljongpulver – begynn med halvparten og smak deg fram)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.