1., hadde
utrolig god tid til å kose oss hjemme alle tre en lang stund, tid til å nyte alle de små fremskrittene og øyeblikkene som forsvinner så fort fordi babyen vokser litt hver dag. Datter har faktisk aldri blitt kjeftet på i sitt liv, fordi vi alltid har hatt tid til å ta ting i hennes tempo og hatt overskudd til ikke å få noen urettferdige utblåsninger i hennes retning.
Denne brukte jeg lang tid på, for jeg har vært litt lei, men den ble heldigvis ferdig i tide. Ettersom halsen er veldig vid originalt, strikket jeg den litt høyere, og med to runder ekstra med fellinger
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
En skikkelig god syrlig epletrifle med litt krisp er en god avslutning til måltidet. Sirupen oppbevarer du i en tett beholder dersom du har litt til overs
Når det kommer til sitrusbaserte drinker så har jeg tidligere innrømt at jeg er noe konservativ. Jeg er en Gimlet drikker, men det er ikke alltid ( gudene må vite hvorfor) bartendere vet hva dette er eller hvordan den skal lages
5 dl reven ost (riv ost selv, de ferdig revne er det ofte mye annet rart i) 5 egg 2 ss fiberhusk/Psyllium 2ts bakepulver 1 ss bakepro bakeprotein (kan sløyfes) 1 ss Chiafrø (kan sløyfes) 2 ss vann (kan sløyfes) Strø gjerne litt valmuefrø på toppen om du vil. 5 dl reven ost (riv ost selv, de ferdig revne er det ofte mye annet rart i) 5 egg 2 ss fiberhusk/Psyllium 2ts bakepulver 1 ss bakepro bakeprotein (kan sløyfes) 1 ss Chiafrø (kan sløyfes) 2 ss vann (kan sløyfes) Strø gjerne litt valmuefrø på toppen om du vil
– Tilsett melblandingen og kakao blandingen litt om hverandre i kjøkkenmaskinen. – Nå skal vannet fordampe ut av sukkeret, så skru opp varmen til høy, og la det boble helt til du ser at sukkeret begynner å skifte litt farge
Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
Jeg skjønner jo det at jeg har blitt en smule bortskjemt opp gjennom årene, som har fått gleden av så mye hjemmelaget mat og kaker, både hjemme, hos besteforeldre og naboen
Såpass med fyll at beskjeden fra de feirende gutter var at det muligens var litt VEL mye fyll. Noe sier meg at de guttene er rimelig bortskjemt når det gjelder kake
Familien er nok littbortskjemt, for både Vilde og Daniel får med seg matpakker - hver dag. Bare til å ta en neve, riste litt og putte i boksen Skjær gjerne opp epler og pærer
Det finnes mange gode oppskrifter der ute på Snickers Fudge, men de fleste består av sjokoladefudge tilsatt salte peanøtter, og i mitt hode er det beste med Snickers karamellen
Det begnner bli en stund siden jeg kjøpte slow cookeren vår nå, men det blir sjeldent jeg drar den fram, da jeg ikke liker å gå fra ting som står på strøm
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.