Jeg skal hver fredag fremover blogge på osloby. Jeg har sagt det før om kaker, at de er veldig gode. Denne her er ihvertfall min beste eplekake så langt
Hver bit ruller du ut til en litt lang tynn pølse som du snurrer inn i hver ende, slik som dette f. Gode ble de uansett, men de skal helst være litt lysere i fargen enn dette
Å lage oppsummeringsinnlegg er blitt en tradisjon her på bloggen som eg har lyst skal følge videre, så eg håper dere liker det sjølv om innlegge blir relativt lange -
Her har det blitt tre-dagers bursdagsfeiring heile helga. Det er så utrulig kjekt at dere tar så godt imot matgleden og lidenskapen min som eg prøver å spre med denne bloggen, og det gir så masse motivajson til å fortsette i samme løp
Jeg er så heldig at jeg får jobbe et sted som tar veggiser på alvor. På det årlige nyttårsballet til Studentersamfunnet Folken i Stavanger forrige helg var godtover halvparten av utvalget på bordet vegansk
Smak til med salt og pepper, og eventuelt litt sukker hvis man ønsker en mildere smak. I februar er det Gulasj som står for tur fra bloggen Enestående mat
Rist gjerne litt på kaserollen underveis. Krydre med litt nykvernet pepper om ønskelig. Er det noe jeg kan spise mye av, er det skalldyr og ellers alt hva havet har å tilby
- litt olivenolje. Anrett suppen med grønne bønner og drypp over litt god olivenolje. 2-3 minutter Anrett suppen med grønne bønner og drypp over litt god olivenolje
-og lager du en ukemeny gjør det hverdagen litt enklere. En helt vanlig uke i februar for mange av oss, mens noen er heldige og skal ha en fortjent vinterferie
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.