Litt om min diett..(røkelaks salat)
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g røkelaks eller ev ørret (prøv å finne en uten tilsatt sukker) blandede salater (ruccola, frisee, feltsalat, brønnkarse etc) ca 1 dl kesam/kesam mager 1 sitron, pepper og ev salt ca 4 ss lakserogn eller lodderogn 4 hardkokte eggdill og persille 2 tomater Kok eggene. Bland kesam med sitron til den har en passelig konsistens som en dressing. Ha i pepper. Salt om nødvendig, men husk at både fisken og rognen er svært salt, så jeg klarer meg som regel uten.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.