400 g
røkelaks eller ev ørret (prøv å finne en uten tilsatt sukker) blandede salater (ruccola, frisee, feltsalat, brønnkarse etc) ca 1 dl kesam/kesam mager 1 sitron, pepper og ev salt ca 4 ss lakserogn eller lodderogn 4 hardkokte eggdill og persille 2 tomater Kok eggene. Bland kesam med sitron til den har en passelig konsistens som en dressing. Ha i pepper. Salt om nødvendig, men husk at både fisken og rognen er svært salt, så jeg klarer meg som regel uten.
Den er utrolig god og kombinerer både søtt og salt – noe vi liker veldig godt. 10-15 minutter). Denne salaten har vi lagd i mange år og er en av våre favorittsalater
Etter og ha fått innspill om at noen, blant annet en del av mine følgere fra Finland, ikke vet hva fenalår er, legger jeg ut en litt redigert utgave av Wikipedia sin betegnelse over fenalår
En av mine favoritt salater fra Matprat. Salaten har en god kombinasjon av grønnsaker med tyggemotstand, syrlige eplebiter og kremet, frisk dressing med soltørket tomat
Krydre kyllingfileten med salt og pepper og stek den i litt olje til de er gjennomstekt. Agurken skjæres i terninger - bland alt sammen med litt olivenolje
Smaker utrolig godt alene, men den er også super som tilbehør til både kjøtt og fisk. Slik lager du denne smakfulle og frisk salaten på 15 minutter. 1 ts fishsauce (du kan bruke opptil 3 ss dersom du liker denne type asiatisk salttilførsel). Enten bråkoker du nudler i 3 minutter eller legger risnudler i lunkent vann i 10 minutter og blander inn i salaten. 1 ts fishsauce (du kan bruke opptil 3 ss dersom du liker denne type asiatisk salttilførsel)
Hell over litt av oljen i fetaosten. Ingen kommentarer. RuccolaSmaks tomaterAgurkSukkererterValnøtterPinjekjernerGrønne olivenFetaost (gjerne den Apertina fra Arla)Fingersalt
Den kan minnelittom Waldorfsalat. hvit pepper (litt). Denne sommerlige salaten er til og med rask å røre sammen, og den kan lages i god tid før servering
La kjøttet romtempereres og fjern eventuelle blodrester med litt kjøkkenpapir. Fordel alle grønnsakene over potetene og skvis over litt sitron (bruk evt
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.