Du skal få en tykk røre som minner om litt tykk havregrøt. Juster med litt vann om nødvendig. Dypp stekespaden i litt lunkent vann så klistrer ikke røren seg til den
Ha, så fikk jeg søren meg lurt litt søte og sunne saker inn på bloggen denne uka også. Jeg ryddet litt i skapet og fikk en slatt mandler, litt revet kokosmasse og litt solsikkefrø
Rør ingrediensene godt sammen, form karbonader i hendene og stek i en smurt panne med litt smør. Jeg har funnet en øvrig grense på hva bekkenløsningen godtar av trening, men jeg må alltid justere litt på hver økt
Forvarm ovnen til 200 grader. Eggene piskes lett. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. Del deigen i 8 biter som du ruller til runde boller og legger på bakepapirkledd stekeplate
La blandinga avkjøle seg litt før du tilsetter bakepulver, kakekrydder, egg og fiberfin. Bland godt før du tilsette melet litt og litt til du får en jevn og relativt fast deig
Rull deigen ut til en lang pølse og sett den litt i kjøleskapet. Ikke spør meg hvorfor vaffeljern. Noen ganger får jeg bare sprø innfall og når de sprø innfallene blir bra havner de her på bloggen
Det gir en fabelaktig god smak, også blir det litt “crunchy”. Er den litt sprø. Jeg serverte dette med litt pasta og erter, men jeg kommer ikke på så mye som ikke passer av tilbehør her
Jeg har prøvd meg fram med litt forskjellige Pavlovaer, og mens jeg har holdt på, har jeg lurt på hva som skjer hvis man har i mer Maizena enn bare en spiseskje (som jeg har gjort i de andre oppskriftene)
Du kan til dømes godt ha i litt strimla gulrot, strimla hovudkål eller grønne bønner. Viss du vil og har det i hus, så kan du godt hakke opp litt kvitløk, litt ekstra chili og rive litt fersk ingefær og ha i woken saman med grønsakene
Der er jo sunt, så da gjenstår det bare å kutte LITT ned på mengden ost og finne en sunnere bunn. 1 boks creme fraise 1 pakke bacon 2 kyllingbryst 100 gram ost Litt frisk basilikum
Hei igjen, da har jeg fått gått meg en tur og trent litt armer i dag. Har vært litt slapp med armøvelsene mine i det siste, men det er viktig både for skuldre og rygg å holde det igang
Det er jo veldig enkelt å lage knekkebrød selv, og når du først har blitt vant til disse sprø tynne godsakene så er det vanskelig å begynne med kjøpeknekkebrød igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.