I nord ligger rimfrosten tjukk og kulden og blåsten herjer. I sør har de første bilene krasjet i glatta og andre steder regner det småspiker og vinden uler rundt husveggene
Første dag med varmt sitronvann. Varmt sitronvann gjør susenNår du står opp om morgenen skal du straks ta et glass varmt vann, og ha i 5-6 dråper sitron (omtrent en teskje)
litt andre tørkede frukter som svisker, rosiner o. Ingrediensene blir derfor litt veiledende. Kutt løk og sviss den i litt smørTilsett kålen, ikke alle væsken
Jeg har prøvd ut mange forskjellige oppskrifter, og har eksperimentert litt selv. Det går fint an å spise det selv om man ikke går på lavkarbo, det er bare til å legge til litt karbohydrater
Pisk eggehviten i en bolle og tilsett Sukrin gold litt etter litt helt til du har en stiv marengs. Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Ha litt vann i pannen, bare for å gi det et lite fres. - Litt purre, i små biter- 1/2 stk gulløk, grovhakket - 1 stk gulrot, i små biter- Litt sellerirot, i små terninger- 2 ss TINE Meierismør, til steking - Ca 5-6 dl vann . 1/2 stk gulløk, grovhakket - 1 stk gulrot, i små biter- Litt sellerirot, i små terninger- 2 ss TINE Meierismør, til steking -
Søndag er jo dagen for å finne frem noe godt å tilberede, kose seg med god tid ved middagsbordet. Her er den tradisjonelle søndagsmiddagen med svinestek og fløtesaus for lengst byttet ut med mer moderne kost
Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
Men her sliter jeg litt. I denne oppskriften er vi på jakt etter den perfekte karamell – en karamell om er litt hard idet du tar den inn i munnen, men som raskt smelter på tungen til en myk herlighet
Det kan også hende at du må justere litt opp og ned på varmen underveis. Når jernet er varmt nok har du på litt smør, så har du en stor spiseskje av røren og steker 15-20 sekunder på hver side (snu jernet etter 15-20 sekunder, med andre ord)
Hjemme hos henne er det litt større muligheter for at treet overlever enn hjemme hos meg. Denne kaken ser litt avansert ut, men alle får den til om oppskriften følges nøye
- Ha kesam i bakebollen, tilsett lunket vann (heller litt for kaldt enn litt for varmt), og rør sammen - Tilsett fiberhusk og maizena, og la kjøkkenmaskinen går i ca 8 minutter. - Elt deigen godt i minst 15 minutter - La deigen heve i i minst 45 minutter - Smør hendene og bordet inn med rapsolje, så ta litt deig og lag boller med hendene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.