Litt varmt?
Chefsmat -
Chefsmat -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 02 i Hverdag
  • 6 dl lunket vann
  • 1 dl god olivenolje
  • 1/4 pakke fersk gjær
  • 3 g tørrgjær
  • 1 ss hvitt sukker
  • 1 ss salt
  • 1 kg flådde tomater
  • 1 neve ferske basilikumblader
  • 1 ss salt
  • 1 ss hvitt sukker
  • 3 ss god olivenolje
  • 3 hvitløksfedd
  • 1/2 ts
  • 8 porsjoner,du kan halvere denne men jeg liker å lage"stort" når jeg først lager noe
  • 800 g kjøttdeig
  • 4 ss olje til steking
  • 2 stk hakket løk
  • 4 båt finhakket hvitløk
  • 2 boks hakkede hermetiske tomater
  • 4 ss tomatpuré
  • 1 ts pepper
  • 2 ts salt
  • 2 ss frisk basilikum ca
  • 2 dl vann
  • 4 ss smør
  • 6 ss hvetemel
  • 12 dl melk
  • 10 ss revet parmesan eller annen hvit ost
  • 1 ts malt hvit pepper
  • 1 ts revet muskatnøtt
  • 18 stk lasagneplater
  • 6 dl revet hvitost til toppen
  • Dette kan fryses ned i porsjonsvis også,lettvint middag i flere dager
  • 01.08.2018 kl.13:02 i Hverdag:-) Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.