Dagen etter laget jeg min nye «gastronomiske sommer-hit», laksegryte på fransk manér. Stek skallet noen minutter i litt olivenolje, og hell deretter hønsebuljongen over
De siste dagene har gått. fort. Har kost meg med kjæresten og gode venner blant annet. Jeg er kanskje mer flink til å oppdatere på Instagram og Fitnessbloggen enn jeg er her
Alt fra jobb, hjem, aktiviteter osv. Andre ganger lager jeg ting fra bunn av. Altså, jeg gjør det beste ut av de ingrediensen jeg har og ut i fra hva jeg orker
Norvegias slagord - noen forhold varer livet ut. //Annonse. I mitt tilfelle er det faktisk helt sant. Jeg gikk igjennom 10 år på grunnskolen og 4 år på videregående, nesten utelukkende med hvitost på brødskiven
Jeg trener flere ganger i uka, men helgekosen får ingen ta fra meg, hehe. Denne søndagen vil jeg gjerne dele en oppskrift på en sjokoladekake jeg syns er veldig god
I går serverte vi kylling her hjemme til søndagsmiddag da vi fikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Ikke glem å logge av og ta noen velfortjente pauser tilbake til det virkelige livet. Det er kanskje mange av dere som har middagsrester fra i går (det har vi), men om dere ikke har det og er klare for en smakfull og sunn middag så får dere det servert her
Jeg strikket et par votter fra boka «Varme hender» av Ágústa Thóra Jónsdóttir for noen uker siden, men med mitt garn og min strikkefasthet ble de for store for mine hender
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.