Livet går visstvidere selv om de man er glad iforsvinner. God tirsdagskveld. Sitter her helt mør i armene etter x-antall timerlesing og skriving, men jeg tenkte likevel det kunne være hyggelig med et liteblogginnlegg før leggetid
Tror jeg i alle fall. Helt bastant skal jeg likevelikke være - jeg har aldri forsøkt et liv uten. For mange er veientil en perfekt majones kronglete og lang
Midti sommer turnéen hadde jeg endelig to fridager, og da gikk de rett tilmatlaging. Første dagen lagde jeg Baby Back-Ribs på min nye pellets grill, en elektriskMemphis
Norvegias slagord - noen forhold varer livet ut. Imitttilfelle er det faktisk helt sant. Skulle jeg slå tillitt ekstra hadde jeg med agurk eller noen skiverpaprika, men osten var en gjenganger
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftigfjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkeligikkeliker å lage mat
/skrevet isamarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggen også. Det var egentligikke planen, men jeg får altså spørsmål om fremgangsmåten på Snapchat hver eneste dag
Denne søndagen vil jeg gjerne dele en oppskrift på en sjokoladekake jeg syns er veldig god. Siden jeg er med i FAU måtte jeg lage en kake tilvinterfesteni barnehagen forrige helg, og det virket som om denne slo an blant både voksne og barn
I går serverte vikylling her hjemme tilsøndagsmiddag da vifikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.