Det er fremdeles noen ledige plasser, så det er bare å hive deg med om du har lyst og anledning. Mer informasjon om kurset og påmelding finner du under kurs-knappen i menylinja her på bloggen
I år er siste jul og nyttårsaften på Drogsetmoenog det er litt vemodig å tenke på. Det er bare å håpe på “gaue” naboer i Rindal og at gamle venner tar turen utover å besøker oss
Hei og hopp. Visp egg og litt vann sammen, skjær brokkoli og paprika i mindre biter og ha i. Hell i en smurt panne, krydre og legg cottage cheese litt rundt omkring
I dag har jeg en gjesteblogger, Cheryl Håbesland, som sammen med mannen sin Geir er venner av oss. Jeg er imponert over Cheryl på mange måter, hun har mer enn mange norskfødte kastet seg over norsk tradisjonsmat og lager mat fra grunnen av både fordi det er sunnere og fordi hun liker det
Disse er imidlertid glutenfrie og laget av BFree fullkornswraps. Skjær lefser i mindre trekanter med en kniv eller pizzaskjærer på kryss og tvers, pensle med litt olje og strø krydder over
Vakkert lysrosa, med brunt korsstignbroderi og hvite heklede blonder. Fant en eske full med ødelagte bøker som jeg tipper de skulle kaste, jeg plukket med meg en stor bunke med vakre sider som jeg skal bruke til scrapping og kort
Jeg og Teff er blitt bestevenner. Jeg tror faktisk jeg er blitt småforelska i Teff i tillegg, for jeg tenker unormalt mye på Teff om dagen og gjerne flere ganger daglig
Jeg elsker supper, det er enkel, rask og sunn middag i en travel hverdag. Onsdag er min “fridag” der jeg kan hengi meg til kreative ideer og mat-tanker
Jeg hadde fått kyssesyka, cytomegalovirus (fetteren til kyssesyka) og virus på balansenerven. Siden jeg allerede slet med stoffskifteproblemer var det nærliggende å tro at kosthold og stress var utslagsgivende for sykdom, og da kan man vel snu å bli bedre, ikke sant
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.