Loff med svenske kjøttboller og pesto: hverdagsmat fra Gallerian Strømstad
Bollefrua
Bollefrua
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 små brød
  • 3,5 dl lunkent vann
  • 25 g fersk gjær
  • 8,5 dl hvetemel
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5-1 dl
  • 1 ss honning
  • 1 ts salt
  • 10-12 økologiske svenske kjøttboller
  • litt havsalt
  • 1 liten håndfull
  • økologisk basilikum
  • 1 liten håndfull
  • økologisk bladpersille
  • 1 hvitløksfedd
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss ristede pinjekjerner
  • 0,5 dl revet parmesan
  • 12-15 minutter Stek brødet midt i ovnen i ca
  • 15 minutter Brødet skal være gyllent og ha en hul lyd når du banker på det

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.