så nå er jeg skikkelig gira på noen bra økter. Jeg har jo fått suppedilla etter at jeg fikk soupmaker, så har vel laget litt over gjennomsnittet mange supper
- sponsored -. I'm an ardent watch wearer, I feel so naked without it (I even wear it to bed. ). So when my old watch broke and the brand Daniel Wellington wanted to send me a new one, it was hard to decline
Breakfast time. 28. 10. 2014 kl. 11 i. Frokost. Ingen kommentarer. ♥ God morgen. Nå har jeg nettopp spist en god frokost og skal snart hive meg på trening
-( Her er kaken etter at vi tok "hull på´n"Tea timeTROPISK AROMA Oppskrift fra God morgen NorgeOBS. Har du glemt å sette ut smøret i god tid, sett smøret i mikroen noen sekunder
Ha i olivenoljen, og når den simrer, tilsett hvitløken. 1/2 dl olivenolje. 1/2 dl olivenolje. En enkel og god pastasaus er alltid greit å ha på reportoaret , og en litt spicy og lettlaget tomatsaus heller ikke å forakte
Pakk den godt inn i aluminiumfolie og la den hvile i minimum én time, gjerne lengre. Først ut er italienske «porchetta», eller det usexy navnet ribbe, som det heter på norsk
Ikke fordi jeg er lei ennå, utrolig nok, men fordi jeg hadde en appelsin liggende og lurte på hvorfor i all verden jeg ikke har puttet en slik en i smoothie-makeren oftere
Smoothie bowl for the first time. 10. 04. 2016 kl. 09. 54 i. Trening - kosthold. 3 kommentarer. I går laget jeg den populære "smoothie bowl" for første gang
no. Chocolate Tea Time Cupcakes er herlige sjokolade cupcakes toppet med smørkrem og sølvkuler. Cupcakene er laget i stilige tekopp formede silikonformer
Sushi har blitt en trend som har bitt seg fast i Norge. var nok til 100 gram kveite og 200 gram laks hos oss. var nok til 100 gram kveite og 200 gram laks hos oss
- oregano. oregano. 4 ss olivenolje. 4 ss olivenolje. Enkelte ganger har vi lyst på pizza, men har litt liten tid til heving og ikke minst litt begrenset med ingredienser
Oppskrift. Vårruller. 27. 02. 2016 kl. 16. 11 i. Blogg. Oppskriften på vårruller har jeg delt med dere før, men her kommer en oppdatert versjon med nye bilder og litt endringer i oppskriften
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.