Jeg ikke laget sushi før, og har aldri visst hvordan den matretten fremstilles. Sushi viste seg å ikke være så vanskelig å lage selv som jeg hadde trodd, det gikk ganske raskt unna
De kan godt få en gyllen farge, men pass på at de ikke brenner seg. Krutonger er muligens 80-talles, men krunsjen de gir i salaten er så god at det ikke gjør noe om man ikke får spist opp alt brødet
Også her, når du skal gjøre ren en ildfast form av porselen. det minnet meg bare på at kommunikasjon er vanskelig og det man sier er merkelig nok, ikke alltid det som mottas
Jeg kan jo ikke ha det bare til en rett, så derfor forsøkte jeg det på båtpoteter i ovnen i dag. Steik de øverst i ovnen gjerne med grill den siste tiden om de ikke allerede er brune
Bloggen vil derfor ikke bare handle om vegetarmat, selv om navnet på bloggen er "vegetarfamilie". Jeg blir veldig glad for alle som trykker liker og deler innleggene mine, jeg takker DEG som vil heie meg frem og dele mine innlegg, selv om du kanskje ikke deler min kostholdsfiliosofi eller kjenner meg annet enn som en facebook venn, jeg takker DEG som vil følge siden min vegetarfamilie på facebook, jeg takker DEG som vil følge meg på vegetarfamilie på instagram, jeg takker DEG som vil følge vegetarfamilie på bloglovin, og jeg takker DEG som leser innleggene mine og legger igjen en fin kommentar på mine innlegg
Tilsett sitronsaften og -skall, krydre med salt og pepper og bland godt. Fordommer er som kjent til for å brytes ned, og dette er ikke mitt første forsøk med Akkar, men dette ble slett ikke dumt
Men det ble sporenstreks filetert og salta, skal lage seilaks av det. Ikke mye aa skryte av. Så Søndag skal det tas ut av saltet og skylles, og så i røyksyre og farge et døgns tid
Jeg er en av dem som gjerne går litt over-the-top og ikke liker å gjøre ting hvis ikke det skal gjøres ordentlig, men alt behøver jo ikke alltid gjøres så vanskelig
Hell det i kjelen og la det koke til kjøttet er mørt (kan ikke bli mørt nok). Ca 200gr kjøtt pr pers, smør til bruning, 4blokker kjøttbuljong om du ikke har margben og koke kraft på
* Andre igjen tåler ikke nøtter eller tomat, eller skalldyr eller lakris……. Å måtte holde seg til glutenfri kost betyr ikke at du får fri fra baking og kokkelering, nei,heller detmotsatte
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Så inn i kjøleskapet kom den, i fem minutter, det hjalp kanskje bittelitt, men den bør nok ligge der minst et kvarter for at det skal ha noen særlig effekt
Deigen skalikke være klissete, juster evt med mere mel. Revet skall av en sitron. Det er ikke så mange tradisjonelle julekaker som står på julekakereportoaret, jeg synes ofte de blir litt kjedelige
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.