Og med safran i deigen og et kremete marsipanfyll er dette et knallgodt alternativ til lussekatter. (Nå er det ikke alle som liker safran, og de har det like bra med gurkemeie (et karrikrydder med jordaktig smak
Disse bollene er helt uimotståelig, med en nydelig smak av kardemomme og marsipanfyll. Kos deg med en kopp kaffe og en god bolle mens bollene er litt varme, og putt resten i fryseren så har du noe godt å putte i nistepakken når du skal ut på tur
- Bland tinte bringebærene sammen med litt sukker, mengde etter ønske. - Ha litt bringebær og marsipan i midten av hver trekant og brett sammen (den brede siden først) slik at det blir et horn, og legg på et bakebrett kledd med bakepapir
Etter nøye overveielser og gjennomgang av de forskjellige gåsemenyene alle disse restaurantene tilbyr, landet jeg til slutt på bakt eple medmarsipanfyll og pepperkakeparfait
KANEL/MARSIPANFYLL. Her kommer oppskriften på disse nydelige kanelbollene med marsipan, ta frem alle ingrediensene før du begynner å bake så er det ikke så lett å glemme noe, og så ser du om du har alle ingrediensene før bakingen begynner
Safransnurrer medmarsipanfyll. Supergodt surdeigsbrød med spiret bokhvete. For dem som har kjøpt brødboka mi, så baker jeg alltid knekkebrød med bokhvete og balsamico til jul, samt de to over her
Åpne boksen med croissantdeig og ta forsiktig ut deigrullen. Rull den ut og rull deretter sammen sammen hver trekant med deig til croissanter (rull fra den brede siden av trekantene på samme måte som når du ruller horn)
Bland mel, kakao og melis i en food processor med hakkekniv. Tilsett smør oppdelt i mindre biter og kjør til smøret smuldrer seg i det tørre (eller du kan smuldre mykt smør i det tørre med fingrene i stedet)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.