Dette skulle da være en sjokoladekake som måtte være uten melk, uteneggogglutenfri. Kaken blir ikke like saftig som sjokoladekaker kan være og den kan ikke deles og ha fyll i midten
Ta gryten av varmen og tilsett hvetemel, kakao, bakepulver, eggog rømme. Og jeg skulle ønske jeg hadde en god unnskyldning eller anledning da jeg bakte den, men sannheten er at jeg gjorde det bare fordi jeg hadde lyst
Pisk farin, eggog plommer godt ogluftig. Denne kaken ble mild, luftigog saftig (alle gode ting er tre…), og jeg tror den kommer til å bli manges favoritt
Så i dag har jeg smelt sammen en nydelig sjokoladekake. Utengluten, laktose, sukker eller egg. Etter at jeg la ut frokostkaken tidligere i uken kom det mange ønsker om flere søtsaker utenglutenog laktose
Glutenfrisjokoladekakeutenegg smaker fantastisk godt og er veldig sunt. Det som også er fint med verdens beste sjokoladekakeutengluten, er at den inneholder få ingredienser
150 g margarin uten melk/salt. Smelt smør og bland med melken, skal ha temperatur på ca 37 grader. Bland det tørre, hold igjen litt me… 150 g margarin uten melk
Deigen skal ha litt tyggiskonsistens, og du skal kunne dra i den uten at den ryker. Årsaken til at jeg har begynt å bruke kald væske er at da får du en bedre deig å jobbe med, i tillegg så øker temperaturen på deigen når du bruker kjøkkenmaskin, og du risikerer å drepe gjæren hvis du i tillegg bruker varm væske
Bland margarin, melis og vaniljen luftig. Pisk eggog sukker til eggedosis. Denne kaken er en av de beste sjokoladekakene jeg noensinne har laget, og kombinasjonen av bunn og glasur var veldig godt
Ha i ett egg av gangen, så yoghurtog vanilje. De er alt for gode, og man spiser alt for mye. Fordel den på den nederste kakebunnen, oglegg bringebær jevnt over hele kremen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.