Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt i oppskriften på luftigehorn og fylle dem med ost og kylling
En god ting kan ikke sies for ofte, og med det i bakhodet velger jeg å dele denne oppskriften igjen. Disse hornene har jeg skrevet om før, og de er et av de mest besøkte innleggene på bloggen
Jeg har prøvd meg på horn igjen og har nå to nye oppskrifter å dele med dere. Du kan naturligvis prøve deg frem med peanøttmel, kikertmel, kokosmel osv
Visp egget med melk og pensle hornene. Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Luftige og deeeeeilig myke og med masse vaniljesmak. “Hva skjer med verden nå. Allerede neste morgen startet jeg dagen med å sette en gjærdeig og bakte en god dose himmelsk gode vaniljesnurrer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.