Del i passelige emner som bakes ut til rundstykker i ønsket fasong. Smelt smør ved svak varme, løs opp gjæren i litt av vannet, resten blander du med smøret og sørger for at det holder lunken gjærbaksttemperatur
Min oppfatning er, at jo ferskere og luftigere, jo mer fornøyde brødspisere. Etter endel fram og tilbake fant jeg inspirasjon for Challah bun, på bloggen Hearthandhospitality, men med amerikanske mål ble ikke oppskriften helt lik
Smaker jo nydelig med hjemmerørt bringebærsyltetøy. 350 g lettkokt havregryn (jeg bruker økologisk). Pensles med vann og stekes midt i ovnen i 15 minutter på 225 grader, ett brett av gangen. 350 g lettkokt havregryn (jeg bruker økologisk)
Nyt dine fine lyse glutenfrie rundstykkermed ditt favorittpålegg. Oppskriften kan med små grep endres slik at den kan brukes til boller, hamburgerbrød eller varieres med ulike fyll
Og ingen ting er bedre en ferske hjemmelaga rundstykker synes jeg. 25 g fersk gjær60 g smør2 dl kefir1 dl vann50 g kruskakli eller havrekli 80 g havregryn250 g hvetemelSmelt smøret og tilsett væskenhelle dette over den smuldra gjærbiten og rør ut. Tilsett kruskakli og havregryn og la svelle ca 15 min. Kos deg med frokoste 25 g fersk gjær. 80 g havregryn
ferskere bakst og luftigere bakst. *Trill ut rundstykker og la dem etterheve til dobbel størrelse. Til ca 25 rundstykker trenger du. 100 g små havregryn. 2 ss Idun luftigere bakst. 100 g små havregryn
Vi er igrunn en aktiv familie med håndballkamper og diverse. Godbitene kan være alt fra gjærbakst til sunne havregryn cookies som dere får oppskrift på i dette innlegget
Ingenting er som nybakte grove rundstykker. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.