Bolledeigen er laget på siktet speltmel, er sukkerfri ogproteinrik. Jeg delte min versjon på bloggen tidligere denne uka og koser meg med alle snaps og bilder dere deler på instagram med disse
Det er mer en deilig vaniljepudding, men den sukkerfrie pannekakesirupen gir en himmelsk “karamellpudding”-smak, så jeg kaller det karamellpudding endå
- Disse er ikke sunne. Men de er bakt uten smør eller sukker, halvgrove ogproteinrike. Og for å være helt ærlig kan jeg godt forstå reaksjonen hans, for disse ble faktisk like gode som vanlige boller
Og selvsagt sukkerfri ogproteinrike. com ( man kan også bruke den vanlige kokosmassen man får kjøpt på kiwi og rema, men da blir kaloriinnholdet høyere)
Og jeg kan love at den er en perfekt dessert-kakeogså. Og det må vel feires med en liten kake vel. Ha en fantastisk fredag - her blir det taco, sofakos og idol i kveld
Ha alle ingrediensene, unntatt sjokoladen, i en blender og miks til du har en jevn masse. Smak på røren og tilpass eventuelt med mer sukrin og/eller stevia
Sunne, gode ogproteinrike kjeks. Har du egg, havregryn og sukrin kan du lage disse kjeksene. I tillegg kan man om ønskelig tilsette en liten klype salt og litt vaniljeessens, men det er kun for litt ekstra smak
Noen ba om link til den fettreduserte kokosmassen jeg brukte i havre- og kokostoppene her om dagen. Den riktig usunne typen, med store mengder smør, sukker og hvetemel
I helgen fikk jeg "bakeånden" over meg igjen og denne gangen var det egentlig myke havrekjeks som var planen, men resultatet ble heller "havregrynkaker med sjokoladesmak" - eller noe sånt
-) Blir spennende å teste både ostekake, fibersirup og det nye sukrinet som er like søtt som sukker. Håper ikke det regner i morgen tidlig - kjipt å kjøre da
Alt du trenger er et proteinpulver og fiber sirup Clear. Hjemme har jeg en tendens til å putte så mye digg i dem at de går mer som godis enn snack, men planen i dag var å begrense meg, og det klarte jeg nesten
(Man kan bruke hermetiske bønner også, eller de i de firkantede papp-pakkene. Disse sjokolademuffinsene har den noe overraskende, ogproteinrike ingrediensen
søtning - jeg bruker splenda, og jeg bruker mye - men bruke det du liker m´best. Press så bringebæra gjennom ei sikt, så saften av bæra kommer oppi zeroh-blandinga uten at du får med klumper av bringebær
Bland sjokoladekremen med gelatin/vann-blandingen. Anbefaler å bruke et muffinsbrett som man setter formene oppi, så de ikke flater ut og mister form når man heller røra oppi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.