Oppskriften har jeg fått av min amerikanske venninne Christy, denne oppskriften er egentlig på gresskarbrød, men i dag fikk jeg lyst til å prøve å lage det som muffins, og det ble kjempegodt, og gikk enda raskere å lage
Ja med stooore bokstaver og utropstegn, for jeg er så glad i høsten. Det fine med flere av disse kreativitetene er at de krever litt utetid først, for her bruker vi mange av skogens materialer, kongler, kvister og blader blandt annet
Jeg laget petits pois à la française i helgen (det er bare et fancy navn på erter, vårløk og hjertesalat kokt i kyllingbuljong og hvitløk), og kjente nesten en svak vårfølelse i kroppen
Hvis du ikke allerede har laget det, er det på tide. Og som du sikkert vet så er det jo så enkelt. På butikken får du kjøpt ferskt lammekjøtt i pakker som er beregnet for en kjele
Kjevle deigen ut, og trykk ut ringer ved hjelp av en liten skål. Nå kom virkelig høstfølelsen hos meg. Kan nok skylde på været der ja, med vinden som uler, regnet som pisker på tak og vindu, og inne er det blitt skumt, men koselig er det
at laksens høye innhold av protein bygger og vedlikeholder alle kroppens celler. at laksen inneholder vitamin D, som nordmenn ofte får i seg litt for lite av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.