Vi får ofte kommentarer fra dere om at det er vanskelig å finne ut hva man skal ha til lunsj. Derfor blir vi glade når vi kommer over tips til andre ting enn det vante
Håper dere koser dere disse vårdagene Selv har jeg faktisk reist vekk fra våren og opp til vinteren på fjellet, men det er på grunn av et selskap vi var invitert i
Smaken lever så absolutt opp til duften. Hva man bruker ølet til. Ukens øl15. november 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Ukens øl er det belgiske Rochefort 8
Til en porsjon. Kanel, kardemomme, malt nellik, malt ingefær Mos alt sammen i en blender og stek lapper i litt smeltet smør på lav til middels varme i en stekepanne
Dette er nydelig mat å ha med seg i bilen på vei til og fra trening eller til lunch dagen etter. Fotballen ruller videre og i dag går turen til Sarpsborg og mental trening ⚽ Hurra for actionplan
Tilslørte julepiker. I tillegg er den superenkel å lage. Nemlig min julevariant av "Tilslørte bondepiker", som da selvfølgelig blir "Tilslørte julepiker"
Mange er nok enig med meg når jeg sier at det ikke så veldig moro å lage mat til 1 person, for deretter å spise alene. Men, jeg elsker å lage mat, og har den siste tiden oppdaget at det faktisk er mulig å lage god mat til 1 person. relativt BILLIG, forhåpentligvis ganske SUNN og ENKEL å lage, også til 1 person. Pasta med tomatsaus og mozarellaost-Pasta (gjerne fullkorn) til 1 person. Stekes i ovnen i 5-6 min eller til osten er gyllenbrun
Håper den bidrar til å inspirere middagsvalget gjennom uken. Nydelig som den er, men du kan også tilsette annen sjømat som reker, krepsehaler eller blåskjell
Selv nå når vi går inn i julehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.