Hvitsaus, også kjent som bechamelsaus, er en av basissausene i det franske kjøkken. Bechamelsaus er også vanlig innen italiensk matlaging, og er en viktig ingrediens i for eksempel lasagne
Veldig enkelt, og mye bedre en posesausen1 ss smør2 ss hvetemel4 dl melk1/4 saltSmak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn melRør inn melk, salt og muskat og kok opp til det blir tykk konsistens 1 ss smør
Smak deg til med litt himalayasalt, revet muskatnøtt,og litt hvitløkspulver om du vil. Spe på med soyamelk eller grønnsaksbuljong, og la det koke forsiktig opp
Lag hvitsaus ved å røre sammen creme fraiche, melk, parmesan, salt og pepper. Fres mykt i olje og tilsett finhakket hvitløk, squash i terninger og kjøttdeig
Server ”kyllingfiletene” med de ovnsbakte grønnsakene og den hvitesausen. Savner du å tygge løs på en saftig kyllingfilet med varme grønnsaker og en smakfull saus
Hvitsaus *. Nykål blir også kalt for tidligkål og sommerkål ♪♫. Hvitsaus. Jepp - det blir nykål i dag også, til fryd for meg -og resten av familien har heller ikke gått lei
Salt Lammebog med rotpurè oghvitsaus, en perfekt kombinasjon. Hvitsaus. Til sausen. Løk, hvitløkog rosmarin sammen med lammebogen gir en fabelaktig smak
Mange kjøper sauser ferdig, og tenker at det er fryktelig komplisert å lage en saus fra bunnen av, men denne hvitesausen som jeg deler oppskrift på her i dag er enkel å lage, og smaker kjempegodt
Ved servering la fisken renne litt av seg, legg på tallerken med søtpotetmos, hvitsausog poteter. Bildene nedenfor viser middag med selvfisket torsk, servert med kokte grønnsaker oghollandaisesaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.