Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianterav ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Ha da i purre i skiver, reker som har fått skyldt av laken, og kokt skinke i strimler. Noe av det jeg er aller mest glad i av mat som er rask å lage, er stekt ris
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
Stekt hodekål og ris er en avfavorittrettene i hverdagen hos oss. Den er enkel og raskt og lage og har gode, rene smaker av ingefær, koriander og chili uten altfor mye krydder
Har vært veldig aktiv i det siste, men det ser ikke ut til å ha noen effekt på vekten så må vel i gang med en ny runde lavkarbo eller Dukan diett etter hvert
Sausen er laget av typiske asiatiske smaker, lett å lage og hever retten godt. Stekt ris med grønnsaker er en fin måte å bruke de grønnsakene som begynner å synge på siste vers, eller rester fra wok eller annen grønnsaksmiddag
Litt god tid i innvandrerbutikken "Jalla" i Mjøndalen resulterte i masse grønt, så da er det bare å lete frem den rette oppskriften for omsetting av innkjøpet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.