4 stk
kyllinglår, 3 frossene maiskolber, 1 pose sukkererter, middelhavspoteter, noen fedd hvitløk, en potte frisk estragon, skall av en halv sitron, 3 dl fløte, 1 god ss smør, salt og pepper samt litt nøytral olje og smør til steking.
80-90 grader
varmt vann til du har en kjernetemperatur på 68-70 grader Mens du venter på kyllingen, kutter du opp poteter i skiver og setter på koking uten salt, salt etter koking. Skjær av maiskorna på maisen og ha de i en tykkbunnet kjele og hell på fløte til det dekker ca 3/4 opp på maisen, ha i en god ss smør og kok dette til maisen er god og mør, ca 10-12 min Ha dette i en blender og kjør dette sammen i ca 5 min til en glatt krem. Ha kremen til bake i kjelen og smak til med salt sett på lokk og behold varm.
Populær og næringsrik risrett medkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Legg to parmaskinke skiver ved siden av hverandre med litt overlapping. legg ostefylling i midten avkyllingfileten og brett vingeflippen tilbake over osten
Rør sammen to egg med resten av pad tai pastaen og ha dette i pannen. Kok nudlene som avist på pakken. At det er kjempeenkelt å lage, med få ingredienser er heller ingen direkte bakdel
Denne retten ble egentlig formet etter "man tager hva man haver"-prinsippet. Jeg ville ha noe med ost, noe med indiske krydder, uten at det skulle ta altfor lang tid(jeg var sulten
Bruk et naturlig peanøttsmør uten tilsatt sukker, eller lag selv av peanøtter og litt salt. Ha i peanøttsmør og gresk yoghurt, rør godt ut og smak til med krydder
Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
Innbakt kyllingmed sursøt saus er fantastisk godt, og enda bedre om du lager det fra bunnen av. Del ananasen i biter og ha kjør halvparten med en stavmikser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.