Disse amerikanske sjokoladecookiesene inneholder lite hvetemel og nesten uforskammet mye mørk sjokolade – det gjør dem usedvanlig myke i konsistensen og gir dem en deilig, intens sjokoladesmak
Disse sjokoladecookiesene er veldig enkle å lage, men det kreves litt tålmodighet hvis du vil lage de raw og dehydrere de, men det er ikke noe krav, -disse cookiesene kan fint stekes på lav temperatur i ovnen
Denne oppskriften fant jeg på paleoliv og de falt veldig godt i smak, det er ingredienser som jeg har i skuffen og et søtt, godt innslag til kaffen på kontordager
Raske cookies – raske å lage og forsvinner raskt…. Disse luftige sjokoladecookiesen eller sjokoladekjeksene eller sjokoladesmåkakene om du vil, lagde jeg da vi hadde svigerforeldrene mine på besøk for et par uker siden
Til jul hadde min gode tante bakt noen utrolig gode sjokoladekjeks med peanøtter og salt karamell. Det holdt ikke med en, for å si det sånn, og heldig som jeg er fikk jeg oppskriften av henne
Det blir jul i år og, sjølv om vi ikkje akkurat er i rute. Så eg måtte finne nokre enkle ting eg kunne lage fort og gale som gir familien kjensla av jul tilbake
Disse falt midt i blinken hos meg, passelig seige og deilig smak av mørk sjokolade. Skikkelig seige sjokoladecookies er det vel få som kan motstå, sammen med ett iskladt glass melk
jeg smakte nemlig noen veldig gode sjokoladecookies hos venninnen min før helgen, og de ga mersmak. Bakelysten er stor om dagen, og jeg burde vel helst benyttet den til å lage julekaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.