Måbare dele denne fantastiske veganske osten med dere. Gleder seg tenker du kanskje, men nå har jeg trent så målrettet (og riktig tror jeg) at jeg jeg mener at jeg er langt foran skjema for å være så tidlig på året
Disse fantastiske konfektene MÅ dere bare prøve å lage. Da er det kjempegreit å ha noen konfekter liggende i kjøleskapet som bare kan danderes på et finfat
Du baremå ha det. Noen dager er bare sånn. Fornuften og tankene på å holde litt, bare litt igjen på kaloriene bli helt overstyrt av "må ha det, baremå ha det"
Bollene du baremå ha. 21. 02. 2017 kl. 08. 08 i. Oppskrifter. Ingen kommentarer. Jeg og kjæresten min bakte boller i helgen, og vi har funnet ut at vanlige boller er ok, og det samme gjelder egentlig kanelsnurrer
Legg på den salaten du måtte ønske å legg nye fire skiver med okserull og ridderost. Det er lite søl og det er bare kos å stå på kjøkkenet å lage deilig julequesadilla
Fantastisk god krem som må smakes på, gjerne flere ganger bare for å være sikker på hvor god den er. Neste gang du skal unne deg og dine kjære noe godt må du prøve denne kaken
200 gr margarin(må være kald). Når nedfallsepler dukker opp fra naboers hager. De triste rester. Denne gangen var det et personalmøte som koste seg med resultatet
I år skal vi imidlertid være hjemme og da må jeg ha hjemmelaget lammerull til julefrokosten og den smaker jo bare tusen ganger bedre enn den du får kjøpt i butikken
Nå må ikke alle tro at jeg er en den svingende husmor som står ved kjøkkenbenken og lager de tradisjonelle Syv Sortene og Vasker rundt ifra loft og til Kjeller , før julen ringes inn
At noen har bestemt seg for at fisk ikke er greie betyr ikke at de har rett, det betyr at de baremå gjøre som min mor sier nemlig " utvikle sin smak"Dette er kanske ikke den mest representative oppskriften å komme drassende med når titlen sier at viss man skal utvikle sin smak, spis mer fisk
Blåbær er en nydelig liten sak, full i antioksidanter (det er bra for kroppen) og så herli på smak, det finnes et mangfold av herlige oppskrifter med blåbær - det er vanskelig å finne en favoritt
DENNE KRINGLA ER EN GAMMEL TRAVER PÅ MITT KJØKKEN. Jeg har laget den om igjen og om igjen. Man skulle tro at vi ble lei, men neida, det er stadig en ekstra glede når duften av hvetebakst møter deg når du kommer inn i et hus
Da er det bare å la biffene hvile litt, dander på talerknene og det blir et herremåltid. Saus kan være så enkelt som brunet smør – helt greit til biff når du har lite tid, jeg hadde en rest rødvinssaus som jeg brukte, men skal du lage den spesielt til denne retten må du starte i forvegen, det tar litt tid…
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.