Det er jo bare å smøre inn med noe seigt, klissete og skinnende. Du kan regne med et par svetteperler når du tygger i deg dette, men det er jo bare godt
Jeg synes honning glasert laks med mandelflak passer til både frokost, lunch og middag. Retten er kjekk å ha med på spleiselag, da det er en rett store og små liker, og mange dietter(feks lavkarbo og paleo) tolererer
Ja jeg brukte til ogmed ferdigstekt kylling. Så smurte jeg kyllingen godt inn med min glasur. Honningen er veldig søt, og Dijon sennep er veldig sterkt, så dette bør sette god smak
Dryss steken med salt og pepper. (lammestek med ben regn ca. Bland sammen sennep oghonningog gni inn. Rens og del grønnsaken i store biter og legg i langpannen
Langt navn på noe så utrolig enkelt og godt. Smør det tykt på filetene, både over og under. 3 ss honning. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 2 ss Dijon sennep. 3 ss honning
- 6 egg- 2 dl kokosmel- 3 ss mandelmel- 2 ss jyttemel teff fibra- 2 ss fiberhusk- 2 ss honning- 1 ss bakepulver- Litt himalayasalt (evt havsalt)Slik gjør du. - Pisk eggene- Tilsett honningog rør rundt- Bland alt det tørre sammen i en bolle og rør rundt- Tilsett det tørre i eggblandingen- Tilsett litt og litt vann (kokosmelet suger raskt til seg vannet)- Puttes i en brødform (gjerne med bakepapir)- Stekes i ca 40 minutterDeigen skal ikke være tørr, men litt flytende. 2 ss honning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.