Når vi var i Wien i fjor var det glühwein påhvert et hjørne med respekt for seg selv. Men det var min kokkevenninne som hadde vært på tur i Tyskland som introduserteoss for drikken, det er jeg takknemlig for
Heldigviser det blitt mye fokus på ren og naturlig mat den siste tiden. “Ekspertene” hadde fokus påfiber, derav fullkorn, og la opp listen for Ola Normann og hva han burde spise mer av
På Kontrast fikk vi nemlig for første gang servert revet blåskimmelost på en seng av søt marmelade. På denne baren kan man nemlig nyte den ginbaserte drinken Grandma’ Hendrics i tekopper
I dag har jeg nemlig en skikkelig tradisjonsdessert å by på. i gammeldagse husmorsyslerher (da servi bort fra at jeg skal komme tilbake med gode råd om kobberpuss når det går mot jul)
Du kan så klart tilsette bær og frukt i røren om du vil det. Her går det så det suser nå om dagene. Selv føler jeg at bloggen ble litt nedprioritert sist uke
Vier igrunn en aktiv familie med håndballkamper og diverse. Godbitene kan være alt fra gjærbakst til sunne havregryn cookies som dere får oppskrift på i dette innlegget
Lunsj er for veldig mange ett viktig måltid, ettersom man gjerneer halvveis på skulen eller jobben, og trenger ett godt påfyll for å holde ut resten av dagen
Skjær kyllingfileten i passende biter og stek i rapsolje, tilsett hakka hvitløk og ingefær. Måltidsplanlegginga funker både med og uten trening og det skal bli spennende å se resultatet på søndag, da er første uke unnagjort
Og det som ikke blir godkjent av Vilde og Daniel kommer faktisk ikke på bloggen. Blomkålgrateng hadde jeg ikke laget før, og et kjapt Googel-søk fortalte meg at dette vanligviser laget med smør, helmelk og mye ost
Det er søndag allerede, med fri i morgen OG finvær meldt – så deilig. Stivpisk eggehvitene med en klype salt til du kan snu bollen på hodet, vend de forsiktig inn i sjokoladeblandingen
Start med å koke makaronien etteranvisningpå pakken. Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mergrønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Idag må eg dele en magisk god oppskrift som eg trur vil falle i smak hos veldig mange av dere. Eg har tatt utgangspunkt i mi tidligere oppskrift på brownies, men med litt endringer og en ekstra dose sjokolade så blei det plutselig en heilt ny smaksopplevelse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.